Oude uitvaartpolis

oude polis verzilverenHoe verzilver je een oude uitvaartpolis?

Het komt geregeld voor dat een nabestaande niet weet of hun overleden dierbare een uitvaartverzekering had afgesloten of waar de betreffende oude uitvaartpolis is gebleven. Het kan natuurlijk ook zijn de oude uitvaartpolis is zoekgeraakt, aangezien deze vele jaren geleden is afgesloten. Om dit zo spoedig mogelijk te achterhalen kunt u volgende stappen doorlopen.

Lees meer…

Uitvaartverzekering 18 jaar

Uitvaartverzekering 18 jaar

uitvaartverzekering kind 18 jarige

Als u kind de leeftijd van 18 jaar bereikt, is het verstandig om u te gaan oriënteren voor een uitvaartverzekering. Veel aanbieders verzekeren uw kind gratis mee, tot het kind de volwassen leeftijd bereikt. Voor een lage premie per maand kunt u uw kind al verzekeren voor een uitvaart.

Lees meer…

Uitvaartverzekering afsluiten op hogere leeftijd

Uitvaartverzekering afsluiten op hogere leeftijd

uitvaartverzekering voor ouderenEen uitvaartverzekering afsluiten op hogere leeftijd? U kunt ook als u ouder bent een uitvaartverzekering afsluiten. Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht in Nederland, maar het kan wel verstandig zijn. De meeste mensen sluiten een uitvaartverzekering af op jongere leeftijd, maar het komt ook voor dat men op oudere leeftijd nog instapt. Als u op jongere leeftijd instapt, dan heeft u meer voordelen. Onder andere dat u vaak uw kinderen gratis meeverzekerd. Hieronder vindt u een voor- en de nadelen en tevens tips waar u een uitvaartverzekering afsluit.

Lees meer…

Uitvaartverzekering voor uw kind

uitvaartverzekering voor uw kindUitvaartverzekering voor uw kind

Een uitvaartverzekering voor uw kind regelen

Een uitvaartverzekering voor uw kind zou u eigenlijk al gelijk moeten regelen na de geboorte van het kind. Over het algemeen is het geboren kind de eerste maanden meeverzekerd met uw uitvaartverzekering. Dit is echter per aanbieder verschillend. U moet uw kind dan wel even laten bijschrijven op uw polis. Bekijk daarom goed uw polisvoorwaarden wat daar exact instaat vermeld. Om te profiteren van een zo laag mogelijke premie, is het overwegen waard om uw geboren kind gelijk te verzekeren. Dan kunt u nog profiteren van een lage maandelijkse premie, in tegenstelling tot uw wacht en op een latere leeftijd instapt.

Lees meer…