Uitvaartverzekering vergelijken Independer

Uitvaartverzekering vergelijken bij Independer? Dat kan helaas niet meer. Independer staat bekend als de grootste vergelijkingswebsite in Nederland en tot jaren terug was het nog mogelijk om een uitvaartverzekering bij independer te vergelijken en af te sluiten. Dat is sinds 2015 niet meer mogelijk. Hieronder lees je meer over de exacte reden daarvan en wij bieden gelijk een overzicht van de scherpst geprijsde uitvaartverzekeringen van het moment om direct af te sluiten. Wel zo makkelijk. 

Uitvaartverzekering Independer independer_uitvaartverzekering

Independer is een bekende vergelijkingssite waar je veel verzekeringen en bancaire producten kunt vergelijken. Echter is een uitvaartverzekering vergelijken bij Independer niet meer mogelijk. Dit komt door een verandering in de wet- en regelgeving jaren geleden. Hierdoor vergelijken ze uitvaartverzekeringen niet meer. Wil je alsnog een uitvaartverzekering vergelijken, dat kan nog steeds bij ons. Wij zijn namelijk niet gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekeringen.

Dit zijn momenteel de scherpst geprijsde uitvaartverzekeringen van 2021:

9,74 p/mnd
75% kiest DELA
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: combinatie
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 6.000) + Vrij te besteden (€ 3.000)
Kind gratis meeverzekerd: Nee, niet meeverzekerd
12,23 p/mnd
20% kiest Monuta
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: combinatie
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 2.000) + Vrij te besteden (€ 7.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
14,07 p/mnd
3% kiest Ardanta
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: tot 80 jaar
Dienstenpakket (n.v.t.) + Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
14,08 p/mnd
1% kiest PC uitvaart
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (n.v.t.) + Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
Verzekerd bedrag: € 9.000
Geslacht: Man/Vrouw
Geboortedatum: 01-02-1990

Wij raden aan om een persoonlijke premieberekening te maken op site van de uitvaartverzekeraar. Zo weet je zeker welk maandbedrag je gaat betalen.

Uitvaartverzekering Independer afsluiten

Het afluiten van een uitvaartverzekering bij Independer is dus niet meer mogelijk. Je kunt daar niet meer terecht om daadwerkelijk een polis af te sluiten. Independer heeft nog wel een aantal informatie pagina’s online staan, maar zijn doen verder geen uitspraken over welke aanbieders er zijn en waar je het beste kunt verzekeren. Die informatie ontbreekt, waardoor het vergelijken niet mogelijk wordt gemaakt. Bij ons is het nog steeds mogelijk, wij vergelijken namelijk wel de uitvaartverzekeringsmarkt.

Sinds medio 2015 is Independer gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekering

Independer is gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekeringen medio 2015. In 2015 is namelijk de wet-en regelgeving veranderd, zoals eerder benoemd. Dat hield concreet in dat er een provisieverbod intreding werd gesteld. Hierdoor was het niet meer mogelijk om inkomsten te verkrijgen. De focus van Independer is daarom verlegd naar andere verzekeringsproducten. Independer is nog altijd de meest complete vergelijker voor financiele diensten. Als je andere verzekeringen zoekt of je wilt meer informatie over een verzekeringsproduct, neem dan eens een kijkje op Independer. Wil je hier meer over lezen? Dan verwijzen we graag door naar het officiële persbericht

Voorheen was het nog mogelijk om verschillende pakketten met elkaar te vergelijken. Denk hierbij aan de kapitaalverzekering en naturaverzekering. Tegenwoordig kan je dat niet makkelijk meer vergelijken. Als je kiest voor een kapitaalverzekering, dan wordt naar je overlijden een geldbedrag uitgekeerd. Kies je voor een naturaverzekering, dan betaalt de uitvaartverzekeraar je uitvaart. Er wordt dan geen geld uitgekeerd, maar er wordt dan wel veel uit handen genomen.