Uitvaartverzekering Independer

Uitvaartverzekering Independer vergelijken

Independer is een bekende vergelijkingssite waar je veel verzekeringen en bancaire producten kunt vergelijken. Echter is een uitvaartverzekering vergelijken bij Independer niet meer mogelijk. Dit komt door een verandering in de wet- en regelgeving jaren geleden. Hierdoor vergelijken ze uitvaartverzekeringen niet meer. Wil je alsnog een uitvaartverzekering vergelijken, dat kan nog steeds bij ons. Wij zijn namelijk niet gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekeringen

Dela
9,74 p/mnd
75% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Kind gratis meeverzekerd: Nee, niet meeverzekerd
Doorlooptijd: Levenslang
- advertentie -
Monuta
11,85 p/mnd
20% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
Doorlooptijd: Levenslang
- advertentie -
Ardanta
14,07 p/mnd
5% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
Doorlooptijd: tot 80 jaar
- advertentie -

Uitvaartverzekering Independer afsluiten

Het afluiten van een uitvaartverzekering bij Independer is dus niet meer mogelijk. Je kunt daar niet meer terecht om daadwerkelijk een polis af te sluiten. Independer heeft nog wel een aantal informatie pagina’s online staan, maar zijn doen verder geen uitspraken over welke aanbieders er zijn en waar je het beste kunt verzekeren. Die informatie ontbreekt, waardoor het vergelijken niet mogelijk wordt gemaakt. Bij ons is het nog steeds mogelijk, wij vergelijken namelijk wel de uitvaartverzekeringsmarkt.

Sinds medio 2015 is Indenpender gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekering

Independer is gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekeringen medio 2015. In 2015 is namelijk de wet-en regelgeving veranderd, zoals eerder benoemd. Dat hield concreet in dat er een provisieverbod in treding werd gesteld. Hierdoor was het niet meer mogelijk om inkomsten te verkrijgen. De focus van Independer is daarom verlegd naar andere verzekeringsproducten. Independer is nog altijd de meest complete vergelijker voor financiele diensten. Als je andere verzekeringen zoekt of je wilt meer informatie over een verzekeringsproduct, neem dan eens een kijkje op Independer. 

Voorheen was het nog mogelijk om verschillende pakketten met elkaar te vergelijken. Denk hierbij aan de kapitaalverzekering en naturaverzekering. Tegenwoordig kan je dat niet makkelijk meer vergelijken. Als je kiest voor een kapitaalverzekering, dan wordt naar je overlijden een geldbedrag uitgekeerd. Kies je voor een naturaverzekering, dan betaalt de uitvaartverzekeraar je uitvaart. Er wordt dan geen geld uitgekeerd, maar er wordt dan wel veel uit handen genomen.