Uitvaartverzekering vergelijken

Wil je een uitvaartverzekering vergelijken? Tijdens het vergelijken van een uitvaartverzekering is het van belang te kijken naar de voorwaarden en de premiehoogte. Elke uitvaartverzekering biedt een andere dekking aan. Om een goed beeld te hebben van de premie en voorwaarden maken wij een overzicht, zodat u gelijk ziet wat het beste past bij uw situatie.

Waarom zou ik een uitvaartverzekering vergelijken?

Een uitvaartverzekering sluit u af voor u nabestaanden. Zij die na uw overlijden alles moeten regelen worden hierdoor ontzorgd. Uw nabestaanden hoeven zich dan geen zorgen te maken over de financiën die een uitvaart met zich meebrengt. Wel zo fijn. Het enige wat u moet doen is goed nadenken over welke uitvaartverzekering het beste bij u past en wat uw verdere wensen zijn. Denk hierbij aan basis uitvaart of een uitgebreide uitvaartdienst. Een crematie of een begrafenis en hoeveel mensen wilt u dat er bij de uitvaartdienst aanwezig zijn. Dat zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden, voordat u een uitvaartverzekering vergelijkt en afsluit.

Dela
7,99 p/mnd
70% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 8.000
Kind gratis meeverzekerd: Nee
Doorlooptijd: Levenslang
- advertentie -
Yarden
9,10 p/mnd
20% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 8.000
Kind gratis meeverzekerd: tot 21 jaar
Doorlooptijd: tot 85 jaar
- advertentie -
Monuta
9,67 p/mnd
10% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 8.000
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
Doorlooptijd: Levenslang
- advertentie -

Hoe Uitvaartverzekeringpagina.nl vergelijkt?

Door middel van gebruik van ijk gegevens krijgt u een goed beeld van de hoogte van de premie. Dit betekent dat wij de premie berekenen op basis van een gemiddelde Nederlander. Wij maken gebruik van de volgende gegevens om een vergelijking te kunnen maken:

Verzekerd bedrag: € 8000,-
Geslacht: Man/Vrouw
Geboortedatum: 01-01-1990 

Let op: door de standaard informatie heeft u in één oogopslag een overzicht van de mogelijke kosten, echter kan dit afwijken van uw persoonlijke situatie. Op de site van de aanbieder kunt u alle persoonlijke gegevens invullen en zult u vervolgens een premie aanbod ontvangen. Aan de vergelijking kunnen geen rechten worden ontleend. Wij vergelijken vier aanbieders.

De meest gekozen uitvaartverzekeraar vindt u hieronder. De percentages worden maandelijks bepaald aan de hand van de interesse van de bezoekers van deze website. Dit geeft enkel een indicatie af, u moet vooral goed kijken wat het beste bij uw situatie past.

Hoe vergelijk ik een uitvaartverzekering?

Door de grote interesse onder consumenten is het niet verwonderlijk dat men goed kijkt naar de premiehoogte en dat men graag wilt weten wat de goedkoopste uitvaartverzekering is. Op moment dat u heeft besloten een uitvaartverzekering af te sluiten, moet u  een aantal factoren helder hebben. Wat zijn mijn behoeften als het gaat om een uitvaart, wat wil ik voor een uitvaart uitgeven en wil ik in kapitaal of natura worden uitbetaald. Deze elementen zijn van belang om een goede en goedkope keuze te maken. Heeft u ook al een keuze gemaakt of u gecremeerd of begraven wilt worden? Een crematie is namelijk goedkoper.

Als u enkel naar de premie kijkt, dan is een uitvaartverzekering goedkoop. De goedkoopste uitvaartverzekeringen beginnen al onder de 6 euro premie per maand. Kiezen voor de minimale dekking zal leiden tot de goedkoopste uitvaartverzekering, maar kunnen dan al u wensen en eisen wel ingewilligd worden? De premiehoogte heeft ook te maken met de leeftijd waarin u instapt. Een ouder persoon zal een hogere premie moeten afdragen dan iemand van 18 jaar. De exacte kosten kunt u het makkelijkste berekenen op de website van de uitvaartverzekeraar zelf. Zie hierboven ons overzicht van de aanbieders die wij vergelijken.