Mensenlinq

Wat is Mensenlinq?

Mensenlinq.nl is dé website waar overlijdensberichten geplaatst kunnen worden. Het is daarnaast mogelijk om op een overlijdensbericht te reageren, iemands verhaal daar te vertellen of iemand op te zoeken. Overlijdensberichten die in de krant staan, vind je hier tevens terug.

Opzoek naar een medium waar je een rouwadvertentie kan plaatsen? Dan kijk je het beste op familieberichten.nl.

Uitvaart zelf goed geregeld? Sluit een uitvaartverzekering af via één van onderstaande verzekeraars:

Wat vind je verder op Mensenlinq?

De volgende info kan je terug vinden op de website:

Overleden personen zoeken

Veel mensen maken gebruik van Mensenlinq om rouwadvertenties op te zoeken. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Ten eerste kan je zoeken op achternaam, woonplaats, naam de van de krant en datum. Daarnaast is het ook mogelijk om uitgebreider te zoeken. Je kunt dan ook selecteren voor voornaam en de geboorteplaats. Je kunt tevens een bepaalde periode aangeven. Het is overigens niet verplicht om alle velden aan te geven. Kun je de desbetreffende persoon niet vinden, dan wordt er aangeraden om eens te kijken op Graftombe.nl.

Op de hoogte blijven van recente overlijdensberichten?

Wanneer je graag op de hoogte blijft van de meest recente overlijdensberichten kan je een mail notificatie instellen. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer er een overlijdensbericht wordt geplaatst.

Overlijdensbericht zelf plaatsen

Je kunt zelf een overlijdensbericht plaatsen op de website. Je doet dit niet op Mensenlinq.nl, maar op familieberichten.nl. Dit ook de website waar je terecht kunt als je wilt dat je rouwadvertentie in de krant moet komen. Tijdens het proces van plaatsen, krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je de rouwadvertentie ook op Mensenlinq wilt zetten. Je kan ook kiezen voor een online weergave.

Naast overlijdensberichten kan je via dezelfde weg ook een dankbetuiging of een in memoriam plaatsen.

Mensenlinq app

Tot slot heeft Mensenlinq ook een app voor IOS of Android waardoor je altijd makkelijk beschikking hebt tot de informatie van de website. De app maakt het tevens mogelijk om overlijdensberichten in de regio te volgen. Je kan daarnaast ook notificaties instellen uit je regio of specifieke meldingen aanmelden van bijvoorbeeld een achternaam.

mensenlinq