Uitvaartverzekering Interpolis

Interpolis is één van Nederlands grootste verzekeraars. Vandaag de dag is het niet meer mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. De uitvaartverzekering Interpolis is niet langer meer beschikbaar. Heb je in het verleden een uitvaartpolis afgesloten, dan blijft deze gewoon geldig. De Interpolis uitvaartverzekering was één van de vele verzekeringsproducten die Interpolis heeft. Tegenwoordig beperkt Interpolis zich enkel tot een overlijdensrisicoverzekering.

Afgezien dat de uitvaartverzekering Interpolis niet meer bestaat, zijn er nog genoeg alternatieven op de verzekeringsmarkt. Denk hierbij aan Monuta, Yarden of Ardanta. Wij bieden de mogelijkheid om deze spelers met elkaar te vergelijken op basis van premie. Bereken op de site van de aanbieder jouw persoonlijke premie op basis van jouw persoonlijke gegevens.

Het aanbod van uitvaartverzekeraars

7,20 p/mnd
60% kiest Monuta
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: natura en geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 6.800) + Vrij te besteden (€ 2.200)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
8,23 p/mnd
35% kiest DELA
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: natura en geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 3.000) + Vrij te besteden (€ 6.750)
Kind gratis meeverzekerd: Nee, niet meeverzekerd
11,17 p/mnd
3% kiest a.s.r
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: tot 80 jaar
Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 21 jaar
14,08 p/mnd
1% kiest PC uitvaart
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (n.v.t.) + Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar

Kies een vervanging van de uitvaartverzekering Interpolis

Het kiezen van een vervangende polis, baseer je op jouw persoonlijke wensen en behoefte. Zijn er in je omgeving kennissen of familie die al een uitvaartverzekering hebben? Hebben zij hier goede ervaringen mee? Of vind je de premiehoogte belangrijker? Het vergelijken van een uitvaartverzekering op basis van premiehoogte bied je snel een overzicht van de kosten. Je weet snel wat je maandelijkse kosten zullen zijn. Bekijk daarnaast naar de voorwaarden van de polis, past deze in jouw uitvaartwensen. Ten slotte geeft het rust, je hebt je uitvaart alvast goed geregeld en zadelt nabestaanden niet op met onverwachte kosten. Wel zo fijn.

Een alternatief voor de uitvaartverzekering Interpolis

Op zoek naar een voordelige keuze? Denk dan een pakketverzekering, dit wordt ook wel een naturapolis genoemd. Met een natura uitvaartverzekering worden de kosten gedekt van de uitvaart. Je hebt zelf wel minder invloed op de inhoud van de uitvaart, maar het is wel voordeliger. Het voordeel is dat alles voor je wordt geregeld. Nabestaanden worden door de uitvaartverzorger begeleid. Een crematie is over het algemeen een goedkopere optie, dan een begrafenis. Goed om hier van te voren over na te denken.