Uitvaartverzekering 18 jaar

uitvaartverzekering kind 18 jarige

Als u kind de leeftijd van 18 jaar bereikt, is het verstandig om u te gaan oriënteren voor een uitvaartverzekering. Veel aanbieders verzekeren uw kind gratis mee, tot het kind de volwassen leeftijd bereikt. Voor een lage premie per maand kunt u uw kind al verzekeren voor een uitvaart.

18 jaar geworden, uitvaartverzekering nodig?

U kind is 18 jaar geworden, dan gaan er een aantal zaken veranderen. Waarbij u kind vaak nog meeverzekerd is, kan het nu zijn dat uw kind niet meer meeverzekerd is op uw polis. Daarom is het goed om dat even na te gaan. Als de gratis dekking voorbij is moet u of uw kind een beslissing maken bij welke uitvaartverzekeraar u de verzekering wilt afsluiten. I Nederland is een uitvaartverzekering niet verplicht, u kunt zelf overwegen om een uitvaartverzekering voor u kind af te sluiten of dit te overleggen.

Als u de keuze heeft gemaakt dat uw kind een uitvaartverzekering nodig heeft, dan kunt u verschillende polissen bekijken bij de verzekeraars. Welke is het meest gunstige voor uw kind, hoeveel premie moet u of uw kind per maand afdragen? Over het algemeen wordt er voor gekozen om het kind bij dezelfde verzekeraar onder te brengen, maar daar bent u uiteraard helemaal vrij in.

Zodra u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, is er pas sprake van risicodekking. Over het algemeen is de premie in de beginjaren en helemaal als je jong instapt, relatief goedkoop. De goedkoopste uitvaartverzekering kunt u bij ons vergelijken.

In onderstaand overzicht vindt u de aanbieders die wij tegen elkaar afzetten.

Dela
7,99 p/mnd
70% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 8.000
Kind gratis meeverzekerd: Nee
Doorlooptijd: Levenslang
- advertentie -
Yarden
9,10 p/mnd
15% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 8.000
Kind gratis meeverzekerd: tot 21 jaar
Doorlooptijd: tot 85 jaar
- advertentie -
Monuta
9,67 p/mnd
10% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 8.000
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
Doorlooptijd: Levenslang
- advertentie -
Ardanta
11,37 p/mnd
3% kiest deze verzekering
Uitvaart t.w.v. € 8.000
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
Doorlooptijd: tot 80 jaar
- advertentie -

 

Een reactie plaatsen