Uitvaartverzekering voor uw kind

uitvaartverzekering voor uw kindUitvaartverzekering voor uw kind

Een uitvaartverzekering voor uw kind regelen

Een uitvaartverzekering voor uw kind zou u eigenlijk al gelijk moeten regelen na de geboorte van het kind. Over het algemeen is het geboren kind de eerste maanden meeverzekerd met uw uitvaartverzekering. Dit is echter per aanbieder verschillend. U moet uw kind dan wel even laten bijschrijven op uw polis. Bekijk daarom goed uw polisvoorwaarden wat daar exact instaat vermeld. Om te profiteren van een zo laag mogelijke premie, is het overwegen waard om uw geboren kind gelijk te verzekeren. Dan kunt u nog profiteren van een lage maandelijkse premie, in tegenstelling tot uw wacht en op een latere leeftijd instapt.

Uitvaartverzekering kind laten meeverzekeren

Als u uw kind wilt laten meeverzekeren en nog niet een eigen uitvaartverzekering wilt afsluiten, dan kunt u contact opnemen met de uitvaartverzekeraar. U kunt dan uw kind laten meeverzekeren op de polis van uw verzekering. Vaak staan ouders hier niet bij stil, maar het toch fijn om dit goed geregeld te hebben. Neem daarom contact op met uw aanbieder en vraag de mogelijkheden op.

Kinderen gratis meeverzekeren mogelijk?

Bij enkele uitvaartaanbieders is het mogelijk om uw kinderen gratis mee te verzekeren tot de leeftijd van 18 jaar. Soms moet u een kinderpremie bijbetalen. De uitvaartverzekeraars waar u kind gratis kan meeverzekeren zijn: Monuta, Yarden, Nuvema en Ardanta. Geef dit tijdig door, zodat de uitvaartverzekeraar op de hoogte is.

Uitvaartverzekering vergelijken voor uw kind

Wilt u toch een eigen uitvaartverzekering afsluiten voor uw kind of u kunt uw kind niet meeverzekeren, vergelijk dan de verschillende mogelijkheden met elkaar. Een uitvaartverzekering sluit als het goed is maar eenmaal af in uw leven. Daarom is het van belang een goede keuze te maken. Hieronder vindt u verschillende aanbieders die wij voor uw op een rijtje hebben gezet. Door te klikken kunt u de exacte premiehoogte opvragen voor uw kind en de premies verder met elkaar vergelijken.

7,20 p/mnd
60% kiest Monuta
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: natura en geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 6.800) + Vrij te besteden (€ 2.200)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
8,23 p/mnd
35% kiest DELA
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: natura en geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 3.000) + Vrij te besteden (€ 6.750)
Kind gratis meeverzekerd: Nee, niet meeverzekerd
11,17 p/mnd
3% kiest a.s.r
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: tot 80 jaar
Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 21 jaar
14,08 p/mnd
1% kiest PC uitvaart
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (n.v.t.) + Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar

Plaats een reactie