Welke uitvaartverzekeraars zijn er?

welke uitvaartverzekeraars zijn er

Welke uitvaartverzekeraars zijn er in Nederland?

Verschillende uitvaartverzekeraars met elkaar vergelijken is het meest makkelijk door ze online met elkaar te vergelijken. U kunt ze dan op een rij zetten en de voor- en nadelen met elkaar vergelijken. Een uitvaartverzekering vergelijken is raadzaam om de juiste keuze te kunnen maken.

In Nederland zijn er verschillende uitvaartverzekeraars actief. Een paar daarvan zijn bij het grote publiek bekend, u zal regelmaat verschillende commercials voorbij zien komen op televisie. Over het algemeen is iedereen bekend met Monuta, DELA en Yarden. Dat zijn de drie grotere spelers in Nederland. Nuvema en Ardanta zijn iets minder bekend op de markt, maar kunnen niet overgeslagen worden in het rijtje bekende uitvaartverzekeraars.

Hieronder een korte omschrijving per uitvaartverzekeraar om een beeld te krijgen hoe zij zich profileren.

  • Monuta

Monuta maakt een afscheid met een goed gevoel voor iedereen mogelijk. Met jarenlange ervaring helpt Monuta nabestaanden om de afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Monuta is de steun bij iedere afscheid.

  • DELA

Met de slogan ‘Voor elkaar’ benadrukt DELA dat het belangrijk is om het gezamenlijk te doorstaan. Een uitvaart is geen gemakkelijk onderwerp en daarom wilt DELA er voor jou zijn.

  • Yarden

Een goede afscheid helpt je verder. Yarden wilt als maatschappelijke organisatie een goed en waardig afscheid realiseren en dit bereikbaar maken voor iedereen.

  • Nuvema

Nuvema is alleen een verzekeraar en geen uitvaartverzorger. Met een persoonlijke aanpak zorgt Nuvema voor een goede financiele afwikkeling van de uitvaart van ruim 300.000 klanten.

  • Ardanta

Ardanta is transparant en probeert aan iedereen goed en persoonlijk advies te geven. Heb je bijvoorbeeld veel spaargeld, dan hoeft een uitvaartverzekering helemaal geen uitkomst te bieden.

Elke uitvaartverzekeraar heeft zo zijn eigen missie en visie. We hebben hierboven de top 5 spelers benoemd, maar er zijn nog een aantal partijen op de Nederlandse markt actief. Wij hebben alle 5 de uitvaartverzekeraars met elkaar vergeleken. Een uitvaartverzekering afsluiten is heel gemakkelijk.

7,20 p/mnd
60% kiest Monuta
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: natura en geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 6.800) + Vrij te besteden (€ 2.200)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar
8,23 p/mnd
35% kiest DELA
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: natura en geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (€ 3.000) + Vrij te besteden (€ 6.750)
Kind gratis meeverzekerd: Nee, niet meeverzekerd
11,17 p/mnd
3% kiest a.s.r
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: tot 80 jaar
Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 21 jaar
14,08 p/mnd
1% kiest PC uitvaart
Uitvaart t.w.v. € 9.000
Type dekking: geld
Doorlooptijd: Levenslang
Dienstenpakket (n.v.t.) + Vrij te besteden (€ 9.000)
Kind gratis meeverzekerd: tot 18 jaar

Plaats een reactie