Wie heeft de goedkoopste uitvaartverzekering?

goedkope uitvaartverzekeringWie heeft de goedkoopste uitvaartverzekering?

De goedkoopste uitvaartverzekering vergelijken is heel relatief. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Ieder mens heeft zijn eigen wensen en behoefte wat betreft de uitvaart. U kunt kiezen tussen een sombere uitvaart of een hele uitgebreide. U kunt het zelf helemaal inrichten en bepalen. De goedkoopste uitvaartverzekering is daarom afhankelijk van uw eigen situatie, wensen en behoeften.

Welke factoren bepalen de hoogte van de premie en hoe kunt u een goedkope premie verkrijgen.

Uw leeftijd is een factor wat meeweegt in de hoogte van de premie. Hoe jonger u instapt hoe lager de premie zal uitvallen. Als u wat ouder bent, zal de maandelijkse premiehoogte toenemen. Dit bepaalt dus de premie die u moet afdragen.

Daarnaast moet uw bepalen hoe uw uitvaart eruit moet komen te zien. Dat kan een sombere uitvaart zijn of een uitgebreidere uitvaart. Daarnaast speelt het ook mee hoeveel mensen u verwacht op uw uitvaart. U kunt u voorstellen dat er dan meer kosten gemaakt worden.

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Een crematie is over het algemeen goedkoper dan begraven worden. Ongeveer 40% van de Nederlands kiest voor een begrafenis. De kosten zijn dan wel wat hoger dan een crematie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de te bekijken wat de goedkoopste uitvaartverzekering is. Allereerst raden wij u aan om een lijstje te maken met de wensen en de behoeften van uw uitvaart. U kunt vervolgens bepalen hoeveel mensen uw mogelijk verwacht. U kunt dan middels een uitvaartkosten tool op de verschillende aanbieders bekijken welke uitvaart uw prefereert, een sombere, normale of uitgebreide dienst. Deze factoren bepalen dan de hoogte van uw premie.

Wie heeft de goedkoopste uitvaartverzekering?

Wij hebben voor het gemak de premies vergeleken van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Hieronder vindt u een overzicht. U kunt middels de vergelijking doorklikken naar de verschillende aanbieders en uw persoonlijke premie berekenen. Indien u meer informatie wenst kunt u bij ons homepagina meer over de uitvaartverzekering lezen.

€ 5,76

Maandelijkse

premie

55% kiest voor Monuta

€ 5,23

Maandelijkse premie


25% kiest voor Yarden

€ 7,33

Maandelijkse premie

10% kiest voor Dela

€ 5,42

Maandelijkse premie

6% kiest voor Nuvema

€ 6,30

Maandelijkse premie

4% kiest voor Nuvema

Een reactie plaatsen