Over ons & Contact

De website Uitvaartverzekering Pagina (UP) is een informatieve website die u informeert over uitvaartverzekeringen. Deze site is opgericht ter informatie en u te informeren wat de mogelijkheden zijn als een uitvaartverzekering wilt afsluiten. De informatie die u vindt op de site is met veel zorg samengesteld, waarbij we streven naar volledigheid en foutloze informatie. Mocht u nou onjuiste informatie tegenkomen horen we dat uiteraard heel graag.

De UP website is geen bemiddeling- of adviessite, hier kunt u voor ons niet bij terecht. U kunt wel bij de verschillende verzekeraars terecht die wij vermelden en met elkaar vergelijken en direct een verzekering afsluiten. Op onze website geven wij een overzicht van de top 5 Nederlandse uitvaartverzekeraars. De premies in de vergelijking zijn gebaseerd op ijkgegevens, zodat u een goede vergelijking kunt maken. Wij hebben de volgende ijkgegevens gebruikt voor de vergelijker:

Verzekerd bedrag: €8.000
Geboortedatum: 01-01-1990

Omdat UP zich alleen richt op informatieverstrekking en niet op advies of bemiddeling, zullen wij geen persoonlijke vragen in behandeling nemen. Indien u daar behoefte aan heeft, verwijzen wij u door naar de uitvaartverzekeraars.

Contactgegevens:

e-Mail: info@uitvaartverzekeringpagina.nl