Disclaimer

Uitvaartverzekeringpagina is met veel zorg samengesteld. Alle informatie die u op deze website vindt is met veel nauwkeurigheid samengesteld. Wij streven ernaar zo helder en eenduidig en te schrijven, maar het kan voorkomen dat niet alle informatie volledig is, die garantie kunnen wij niet geven. Uitvaartverzekeringpagina is in het leven geroepen om u te informeren over uitvaartverzekeringen, wat het inhoudt en waar u deze kunt afsluiten. Een uitvaartverzekering sluit u namelijk af voor uw nabestaanden!

Alle informatie die u vindt op deze website is verkregen door middel van bronnen op het internet of andere bronnen omtrent de uitvaartbranche. We kunnen daarom niet garanderen dat alles klopt, foutloos is of volledig is. Laat u daarom ook goed informeren bij de uitvaartverzekeraar als u overweegt een uitvaartverzekering af te sluiten. Uitvaartverzekeringpagina kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor enige onjuistheden op deze website. Of voor enige gevolgen van een beslissing die voortkomen uit een beslissing die gemaakt is op basis van de inhoud van deze website. Indien u fouten of onjuistheden ontdekt kunt u een mail sturen naar info@uitvaartverzekeringpagina.nl.

Een uitvaartverzekering afsluiten is een persoonlijke keuze die u maakt. Neem contact op met een iemand die u verder kunt helpen in uw keuze en bekijk de verschillende aanbieders voor extra informatie.